Haveservice i Esbjerg, Gørding, Vejen og Ribe omegn

Er kræfterne der ikke, eller går tiden med job og børn, eller har du blot lyst til at lave andre ting. Så hjælper Søndergaards Haveservice med at få den have i drømmer om. Jeg tilbyder haveservice i områderne Esbjerg, Vejen, Gørding og Ribe.

Omfattende haveservice på abonnement

Vi kan sagtes passe din have for dig til en fast månedlig pris. Vi tilpasser og skræddersyr et abonnement, der passer til dine behov.

Vi kan tilbyde forskellige typer haveservice i vores abonnement løsning:

  • Græsslåning og klipning af græs
  • Fjernelse af ukrudt
  • Klipning af hæk eller buske
  • Gødning af græs og bed
  • Kantskæring
  • Rensning af fliser

Vi er jo forskellige og har forskellige ønsker, hvad du ønsker skal du få. Søndergaards Haveservice går op i at du som kunde bliver tilfreds. Er din have helt groet til er der en start pris, så vi kommer i bund inden start.

Vi gerne kommer med et skræddersyet tilbud helt uforpligtende, så tøv ikke med at kontakte os.

Haveservice på abonnement

Hør mere om hvad vi tilbyder her

Få forårsrengøring i haven med Søndergaards Haveservice?

Hos Søndergaards Haveservice tilbyder vi også forårsrengøring af din have, så den er klar til en ny sæson. Vi kan sørge for at dine have er lettere at holde pæn for dig hele året rundt.

Vi kan også hjælpe med at gøre din have efterårsklar, så den er klar vinterens hårde vejr. Vi kan sørge for at dine er velpasset at se på, året rundt. Uanset hvilke behov du har, så opfylder vi dem gerne.

Når du vælger Søndergaards Haveservice til at passe din havemand, der ikke er bange for at blive beskidt med jord under neglene. Du får en havemand der har masser at energi og gåpåmod.

Hvad koster haveservice?

Prisen for vores haveservice afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen på din have, den ønskede service, og hvor ofte du har brug for vores hjælp. Vi tilbyder en række pakkeløsninger, der kan tilpasses både små og store haver samt forskellige budgetter. Vores abonnementsbaserede prissætning sikrer, at du kan vælge en servicepakke, der bedst opfylder dine behov.

For haver, der kræver intensiv pleje fra starten, tilbyder vi også en tilpasset indsats til at få din have i topform. Vi opfordrer dig til at kontakte os for at modtage et skræddersyet tilbud, der afspejler netop dine behov og ønsker.

Få haveservice på abonnement i Esbjerg eller Gørding omegn i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig af haveservice i Esbjerg, Gørding, Ribe eller Vejen omegn, så tøv ikke med at tage kontakt. Jeg står klar til at besvare dine spørgsmål og give dit et uforpligtende tilbud på haveservice. Ring til mig på telefonnummer 20 63 68 02 eller send en mail til kontakt@soendergaardhaveservice.dk. Du kan også til enhver tid udfylde kontaktformularen.